PRC Polaris Ranger Club banner

2015 570 mid problem

4180 Views 9 Replies 5 Participants Last post by  cervri
Hey everyone,

Been lurking for awhile reading all the great info. I decided to buy my first ranger December 2014 and have been very happy with it. I was a previous 2006 Arctic Cat Prowler XT 650 owner.

While out checking trail cams over the weekend my 2015 570 mid overheated and shut down. Wondering what the heck was going on, I popped the front hood and discovered that I had a major leak coming from the lower radiator hose. Antifreeze was all over the ground...... I quickly discovered that the problem was that the hose had been sitting on the driver side plunging joint bracket on the front axle and rubbed a hole into the hose. I quickly fixed this by removing the hose and wrapping the hole in electrical tape and threading the hose higher and ziptieing out of the way so I could return back to my truck and trailer. Not sure if this is an assembly mistake but I called the dealer and he hasn't heard of anyone else having problems and said it should be covered by warranty.

Just a heads up for those that have purchased or will be purchasing a 2015 570 midsize.

Chris
  • Like
Reactions: 1
1 - 2 of 10 Posts
Good picture! Will be looking at mine tomorrow as Polaris probably didn't build just one like that.
Checked my '15 today and it was routed correctly. Guess I got lucky.
  • Like
Reactions: 1
1 - 2 of 10 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top