PRC Polaris Ranger Club banner

1 - 19 of 19 Posts

·
Registered
Joined
·
819 Posts
Discussion Starter #1
Had a GREAT Memorial Day Weekend ride with a bunch of good people at Gator Run ATV park in Tatum, Tx.









































 

·
Registered
Joined
·
819 Posts
Discussion Starter #2
 
  • Like
Reactions: Natethedog

·
Premium Member
Joined
·
829 Posts
Thanks for posting !
 

·
Premium Member
Joined
·
1,232 Posts
Don't know if it's a taptalk thing but every picture seems broken.
 

·
Registered
Joined
·
819 Posts
Discussion Starter #5
It's not just Tapatalk, but this is the only page where they are broken. On every other forum they work. Weird. I'll see about fixing them in the morning.

Sent from my VS985 4G using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
3,374 Posts
At about 5:50 into the first video did that girl wear her seat belt after being tossed out into the water?:glee:
 

·
Registered
Joined
·
585 Posts
Nothing works :(


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

·
Premium Member
Joined
·
6,359 Posts
Everything works on my laptop. ??? Looks like a blast!!!
 
  • Like
Reactions: Ole Nasty

·
Premium Member
Joined
·
1,232 Posts

·
Registered
Joined
·
819 Posts
Discussion Starter #11
Yeah, they work just fine on my computer but not on my phone so I don't even know how to fix them. If you can't see the pics, just watch the videos, lol.
 

·
Registered
Joined
·
3,034 Posts
wow that's some deep fun there glad I,m too old lol T&S
 

·
Registered
Joined
·
287 Posts
Works great on the macbook and looks like a fun day.
 

·
Premium Member
Joined
·
912 Posts
Nice rides. Looks like a blast.
 

·
Premium Member
Joined
·
6,359 Posts
Yeah, they work just fine on my computer but not on my phone so I don't even know how to fix them. If you can't see the pics, just watch the videos, lol.
They did some work on the pictures recently - I'll let the Admins know that folks are still having issues. Thanks again for the pics and vids--as usual, top notch!
 
  • Like
Reactions: Ole Nasty

·
Administrator
Joined
·
290 Posts
What kind of error message are you getting on your mobile when posting pictures?

Anyone with an actual computer having any issues? And its only in this thread? Thats strange.

Tapatalk or Mobile view? Enhanced or desktop(full) view?

What device? Apple or Android?

Have you cleared your cache and cookies?

I'm on it. Let me know on above, and i'll have a nose around.

- Goose
 

·
Administrator
Joined
·
290 Posts
Testing from Android. Got kicked out of the thread when I choose which picture to post.

Cleared cache for chrome and it worked fine.

Can you guys try clearing your cache in your browser and your app, and then post more pictures?

Thanks!
 

Attachments

1 - 19 of 19 Posts
Top